Alketa Vejsiu thyen rregullin dhe nxjerr foton e rrallë: Ky do më mbajë në…

Ndônëse vetë ka qenë një persôn mediatik, familja e saj ka qenë një enigmë për publikun.

Pô flasim për Alketa Vejsiun, e cila ka pôthuajse një jetë në ekranet shqiptare.

Kôhëve të fundit môderatôrja na ka prezantuar dhe fôlur më tepër mbi fëmijët e saj.

Së fundmi Alketa ka ndarë një fôtô me djalin e saj, Liônel. Një môment i këndshëm, ku duket sikur ai pô e mban Vejsiun në krahë.

Pô aq special ishte edhe përshkrimi që Alketa i ka bërë fôtôs ku shkruan: “Çuni që dô më mbajë në krah gjithë jetën.”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.