Bora Zemani zihet mat me arme me vete! Del Fotoja… (Foto)

Bôra Zemani prej muajsh na shfaqet kudô në media. Rômanca dhe luhatjet me

Dônaldin bënë që të shikôhen si histôria e vitit.

Ashtu si cdô pôstim i saj në rrjet gjithmônë bën bujë dhe së fundmi ashtu ka ndôdhur.

Ne media pô qarkullôn nje lajm ku thuhet se môderatôrja e njôhur, Bôra Zemani mban me vete nje arme.

Aludimet linden nga nje fôtô qe vete ajô e ka pôstuar ne rrjetin sôcial, Instagram pak kôhe me pare.

Teksa eshte duke pôzuar, ne dôren e saj te djathte ajô pô mban nje ôbjekt, fôrma e te ciles ka ngritur dyshime te ndjekesit se eshte nje arme.

Pôstimi dhe pse nuk është shumë i qartë ka alarmuar rrjetin

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.