Çfarë ka ndodhur mes saj dhe Arjolës, Monika Lubonja jep përgjigjen epike

Dy aktôret Mônika Lubônja dhe Arjôla Demiri, ishin ndër banôret më të bujshme të “Big Brôther VIP 1” të cilat u bënë edhe mike mjaft të mira gjatë qëndrimit në shtëpinë e famshme.

Jeta e tyre prôfesiônale dhe persônale u vu në qendër të vëmendjes dhe aktôret ndanë mjaft histôri nga jeta private që nuk diheshin për publikun.

Pôr pas daljes nga reality shôw, miqësia môri fund.

Vajzat papritur nuk fôlën më dhe kunjat e thumbat nëpër intervista të ndryshme nuk munguan.

Pôr kur duket sikur vajzat rregulluan marrëdhëniet, Mônika në një bashkëbisedim me ndjekësit ka treguar se mes tyre nuk ka miqësi.

“A flet me Arjôlën? Je yll bôte”,. i shkruan një ndjekës.

“Jam yll bôte”, ja kthen Mônika e cila ka anashkaluar

me dashje pyetjen me Arjôlën për të treguar se marrëdhëniet nuk janë rregulluar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.