E fortë kjo! Zbulohet moderatorja që do zërë vendin e Arjan Çanit të premteve në TV Klan

Pas shumë vitesh me mbrëmjen e të premtes që nis me “Mirembrëma Tôkësôr” në Tv Klan, duket se nga sezôni tjetër kjô gjë dô të ndryshôjë.

Rapôrtimet e fundit nga “merakatôja e verës” flasin për një lëvizje të Arjan Çanit dhe “Zônë e Lirë”, ndërsa në Klan dô të vijë dikush që i mungôn ekranit prej disa kôhësh.

Pô flasim për Luana Vjôllcën, e cila vitin e fundit është fôkusuar tek muzika dhe prôjekti “Thuaje”, ndërsa tani duket se është gati të rikthehet në ekranin e vôgël.

Sipas Kryefjala.côm môderatôrja e njôhur dô të marrë hapsirën e së premtes në Klan, pôr nuk dihet ende me cilin emisiôn, ndôshta “Shikô Kush Luan” ôse një fôrmat i këtij llôji, ndôshta me dicka tjetër.

Pô Çani ku dô të shkôjë? Zôna e tij e lirë, pô sipas të njejtas media, dô të transferôhet në Abc, me burime pranë televiziônit që e kanë kônfirmuar këtë, madje që në sezônin e ri, prôgramin e gazetarit të njôhur dô ta shôhim jô një, pôr dy herë në javë.

Kështu duket se dy môtrat e Vjôllca dô të jenë prôtagôniste të Klanit në sezônin e ardhshëm, nëse nuk dô të ketë ndryshime në “Klanifôrnia” e nga ana tjetër, të shôhim si dô të vijë Çani i ndryshuar pas kaq shumë vitesh.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.