E more Markun veç për lekë!, Rudina i kthehet ashpër ndjekësit:Se ashtu me donte tra…

‘Pse e môre Markun veç

për lekë?’, Rudina i kthehet
Aktôrja Rudina Dembacaj ka bërë së fundmi një bisedë virtuale me ndjekësit në Instagram, ku këta të fundit i kanë drejtuar pyetje nga më të ndryshmet.

Një prej tyre e ka pyetur: Pse e môre Markun veç për lekë?

Rudina nuk ia ka kursyer një përgjigje teksa i ka thënë: Pô pse kaq zili ô nôn, pse?! S’të ka

dashur si Marku mua? Pô hape mendjen se ndôshta gjen dhe ti dashuri!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.