E papritur/ Pas lajmit qe Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes! Reagon këngëtarja nuk ekziston dashuria me nje pab…

Disa ditë më parë Fifi la të kuptôhej se ajô dhe

Adisi pô mendônin të martôheshin (Lexô këtu), mirëpô së fundmi këngëtarja ka ngritur aludimet se atô i kanë dhënë fund lidhjes. Pô e dimë, shumë e çuditshme!

Fifi ka publikuar në rrjete sôciale një videô të dhimbshme me fjalë dashurie: Kjô pra na qenka dashuria,të kesh dikë që të pret,dikush që nuk dôrëzôhet në ty,dikush që nuk largôhet pas disa gabimeve,dikush që të dô sadô që ta largôsh.


Pôr ky persôn sôt shumë rrallë ekzistôn!

Këngëtarja e ka shôqëruar videôn me mbishkrimin “Shumë e rrallë e nashta edhe hiç”. Vallë ç’të ketë ndôdhur?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.