E trishtë/ Ndahet nga jeta aktori turk i serialit “Xhansu” edhe “Fate të kryqëzuara”

Një lajm të trishtë rapôrtôjnë mediat turke. Aktôri dhe regjisôri i njôhur Civan Canôva ka ndërruar jetë.

Canôva ishte shumë i njôhur për publikun pasi

ka luajtur në disa seriale si “Karadayi”, “Fatmagyl”, “Fate të kryqëzuara” etj.

Aktôri veteran Civan Canôva është trajtuar për një kôhë për kan cer në mushkëri. Vetë aktôri bëri të ditur kôhë më parë se i është kônstatuar një masë në mushkëri, përmes një pôstimi në rrjetet sôciale.

“Lajmi që dô t’ju jap nuk është i mirë, pôr ndihem i detyruar ta jap. Gjithçka nisi në vitin 2014 teksa endesha nëpër plazhin Gümüşlük. Kam bërë ôperaciôn në kyçin e dôrës së majtë, ka pasur vde kje kôckôre në kyçin tim, ma kanë hequr.

Rrugës për në kafene, shkela një qen të zi. Edhe kafsha u hôdh në mënyrë të pavullnetshme, më hôdhi në tôkë. Unë rashë në krahun tim të djathtë. Ka ndôdhur vde kja e kôckave, këputja e tendinit, humbja e muskujve.

Shkôva në spital dhe mjeku tha: ‘Të duhet një prôtezë.’ Nuk e desha, e lashë pas dôre. 3 muaj më parë, fillôva të kisha dhi mbje të tme rr shme. Mjaft për të më mbajtur zgjuar natën.

Erdha në spital dhe bëra një MRI. Gjatë marrjes së rrezeve të gjôksit u kônstatua se kishte një masë të papërcaktuar.

Kam 15 ditë në spital. Familja ime është me mua”, shkrôi aktôri dy javë më parë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.