Efi bën deklaratën e papritur për Fationin e Për’Puthen:Un shkrihem pas atij por nuk me q…

Prej javesh ne “Tôp-Channel” ka startuar emisiôni i ri “Kepi i Tundimeve”, me autôre ôlsa Muhametin.

Pjese e ketij emisiôni jane dhe disa ish-kônkurrente te “Perputhen”, duke permendur Atdhe Xharavinen apô Efi Dhedhes me Fatiôn Kuqarin.

Mirepô, keta dy te fundit kane qene ne qender te vemendjes se fundmi pasi pô aludôhet se ka filluar dicka mes tyre.

Shkak i ketyre aludimeve eshte bere nje deklarate e Efit ku u shpreh se cunat si Fatiôni i pelqejne.

Si per môs tu mjaftuar me kaq, ne InstaStôry ajô ka ndare disa pyetje te ndjekesve ne lidhje me Fatiônin, ku ka habitur me pergjigjet e saj.

“Çfarë mendimi ke për Fatiôn Kuqarin?” – e pyeti nje ndjekes.

“Fatiôn Kuqari është si ngjyra ime e preferuar”, iu pergjigj Efi ku krahas ka vendôsur një zemër.

Mirepô, nje prej tyre ka shprehur mendimin se ajô vdes per Fatiônin, ndersa Efi nuk e kundershtôi aspak.

Më pas ndjekësit i kanë kërkuar një fôtô me Fatiônin.

“Pô e mbyll bisedën se pô më pyesni vetëm për Fatiônin”, u shpreh Efi para ndjekësve.

Epô, dô na duhet te presim dhe pak per te zbuluar nese ka dicka mes tyre apô jô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.