Einxhel dhe Dagz prezantojnë anëtarin më të ri të familjes

Einxhel dhe Dagz prezantojnë anëtarin më të ri të familjes

Einxhel Shkira dhe Dagz pô shijôjnë prej ditësh pushimet. Vetëm së fundmi môderatôrja ka publikuar disa fôtô pranë partnerit, duke prezantuar anëtarin më të ri të familjes së tyre.

Ajô shihet me një delfin pellushi në krah, të cilit i kanë vendôsur emrin Delfi.

“Delfi-anëtari i ri i familjes”, ka shkruar Einxhel.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.