Einxhel konfirmon shtatzëninë dhe tregon barkun e rrumbullakosur…

Eìnxhel dhe Dagz dò të bëhen prìndër për herë të parë. Lajmì është kònfìrmuar (më në fund) nga vetë mòderatòrja me vìdeòn më të ëmbël.

Eìnxhel ka publìkuar në rrjete sòcìale vìdeòn më të ëmbël krah Dagzìt, duke treguar dhe barkun e rrumbullakòsur.

“Kur endrrat behen realìtet dhe realìtetì eshte me ì bukur se cdò enderr ne jete…Kur e dò aq shume jeten sa tòka te duket sì parajse dhe tì pò qendròn mbì re…Kur tì gjen ate shpìrtìn bìnjak dhe Zòtì buzeqesh sepse e dì qe eshte mòmentì tet bekòj me dhuraten me hyjnòre…Kur thjeshte nje prekje dòre kthehet ne nje prekje Jete…dhe ne mezì pò presìm tet prekìm duart e tua te vògla…”, ka shkruar mòderatòrja.\

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.