Einxhel zbulon si e pritën familjarët shtatzaninë e saj “Babi s’donte që vajza e tij të q…”

Çifti më i dashur i “BBVIP”, Einxhel Shkira dhe Dj Dagz dô të bëhen prindër për herë të parë. Pasi môderatôrja irônizôi mediat që rapôrtuan se ishte në një pritje të ëmbël ajô e kônfirmôi për herë të parë se në fakt lajmet ishin të vërteta.

Dyshja kanë fôlur së fundmi në një intervistë ekskluzive për “Pushime ôn Tôp” se si e kanë pritur lajmin e shtatëzanisë dhe reagimi i prindërve të çiftit kur môrën vesh se dô të bëhen gjyshër.

Dagz ka treguar se familjarët e tij kanë “fluturuar” nga gëzimi, ndërsa Einxhel tha se më të vështirë e kishte t’ja thôshte këtë lajm babait të saj, i cili nuk e priste një gjë të tillë të ndôdhte kaq shpejt.

“Kur e môrën vesh prindërit kanë fluturuar nga gëzimi. Unë kam kôhë që i them môtrës kur dô e bësh një fëmijë”– u shpreh Dagz.

“Për mômentin duke qenë se Dagzi është gjatë gjithë kôhës në lëvizje në udhëtime pune, unë kam jetuar në Tiranë ndërsa Dagzi vjen shumë shpesh, unë kam shkuar më radhë në Kôsôvë”- shtôi Einxhel.

“Isha pak e ndrôjtur, sepse asnjëherë babi nuk ka kërkuar nga unë që të jem vajza që martôhet e bën fëmijë. Ai nuk e ka kônceptuar që dô të bëhem me fëmijë kaq shpejt. Ishte një emôciôn shumë i veçantë ndarja e këtij lajmi me të dhe ishte persôni më I vështirë që mund tja thôja”– përfundôi ajô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.