I përmendën Donaldin, Arbana i kthehet keq ndjekëses:Nuk me pla…

Arbana ôsmani ka reaguar ndaj kritikave që ka marrë nga ndjekësit lidhur

me pôstimin e fundit që ka bërë në Instagram. Môderatôrja publikôi disa fôtô nga mômentet më të bukura të “Big Brôther VIP”, pôr ajô që ra në sy ishte mungesa e Dônald Veshaj dhe Beatrix Ramôsaj, më të përfôlurit e ediciônit.

Aktôri dhe këngëtarja kanë qenë ndër më të kômentuarit për shkak të histôrisë së dashurisë që nisën brenda shtëpisë së famshme, e cila përfundôi menjëherë pas përfundimit të BB.

Një ndjekës e pyet se pse nuk është Dônaldi duke shtuar me irôni: “Ndôshta në fôtô dalin vetëm ata që kanë rapôrte të mira me ty”.

“Fôtôt janë rastësôre, atô që kisha në këtë celular që kam tani. Pô ta vësh re mungôjnë shumë kônkurrentë të cilët për kôntributin dhe emôciônet që kanë sjellë në prôgram, i vlerësôj dhe dô t’ju jem mirnjôhëse gjithmônë. Môs u përpiqni të bëni pôlemikë aty ku nuk ka”, i përgjigjet Arbana.

Arbana ôsmani është një ndër môderatôret më të dashura të ekranit shqiptar. Kjô reflektôhet me vitet e eksperiencës me prôgrame të ndryshme. Mirëpô, ka një tjetër prôfesiôn për të cilin ajô dô ta linte prezantimin dhe nuk ka të bëjë me gatimin.

Arbana publikôi një videô, ku kishte bërë një kôlazh të të gjitha mômenteve më të bukura me familjen e saj, partnerin Eduart Grishaj, dhe dy djemtë, Jôni dhe Dielli. “ô e lë prezantimin dhe dô fillôj môntazhin shumë shpejt”, shkrôi me humôr Arbana.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.