“Iu mer te dashurin beni kujdes…”, ‘Top AIbania Radio’ mbrojti Boren dhe ofendoi Triksen! Ky koment i Beatrix i thote te gjitha…

“Iu mer te dashurin beni kujdes…”,  ‘Top AIbania Radio’ mbrojti Boren dhe ofendoi Triksen! Ky koment i Beatrix i thote te gjitha…

Pak para mbarimit te ‘BBV’, emisôni radiôfônik pjese e Tôp Media, “Tôp Albania Radiô”, kishte bere nje pôstim rreth Bôra Zemanit dhe Beatrix Ramôsaj, per te cilin môri shume kômente negative.

Ne faqen zyrtare te “Tôp Albania Radiô” ne Instagram, ishte krahasuar Beatrix me Kim Kardashian tek ishte shkruar:

“Kim si Beatrix…’Duartrôkisnin’ per dashurine e tyre, tani iu marin partnerin”, ndersa ne pershkrimin e fôtôs ishte shkruar: “Mesa duket te cmendesh kômshinjte qenka bere trend”.

Nje reagim erdhi dhe nga gazetari ôlti Curri.

“E pashe kete pôstim. Mendôj se nje media qe ka prôdhuar kete reality shôw duhet te jete pak e kujdesshme ne pôziciônimin e saj ne debate rôze pôr te ndjeshme per publikun qe ndjek kete media. Pôr nuk mund te reagôj siç ma kerkôni derisa vete vajza qe ngacmôhet ka te njejtat “Arme” si une: dy duar, telefôn dhe internet”

Me pas, u vu re se pas kômenteve te shumta qe môri, ky pôstim nuk gjendej me ne faqen e “Tôp Albania Radiô”.v

Pôr, muaj pas ketij pôstimi te ashper nga “Tôp Media”, si qendrôn rapôrti i tyre me Beatriksen?

Kureshtjen sapô na e shuajti vete kengetarja. Diten e sôtme, nen nje pôstim te “TAR” ku tregônin per urimin e embel qe Beatrix i ka dedikuar qenushit te saj, nje kôment me nje zemer erdhi pikerisht nga kengetarja duke treguar keshtu se mes saj dhe ‘Tôp Medias’ nuk ka hatermbetje.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.