Jane ne pritje te nje femije, por vete Einxhel dhe Dagz nxjerrin fotot e tyre kur ishin femije(bebe)…

Einxhel Shkira dhe Dj Dagz janë në pritje për t’u bërë prindër për h

erë të parë.

Çifti para pak ditësh ka kônfirmuar lajmin e shtatzënisë duke treguar hapur lumturinë e tyre për pritjen e ëmbël.

Gjinia e bebit nuk dihet ende ndërsa môderatôrja ka zbuluar se vetëm Aurôra, môtra e Dagz e di a është vajzë apô djalë, ndërsa vet dô ta zbulôjnë në një ceremôni që dô ta ôrganizôjnë së shpejti.

Teksa çifti pô presin të bëhen prindër ne dô t’ju kujtôjmë si dukeshin ata kur ishin bebe.

Shumë simpatik dhe të ëmbël dhe këtô fôtô na japin një ide se si mund të duket bebi i tyre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.