Ju kujtohet Noçja ‘e Olsit’? Shikoni si duket tani, është martuar dhe ka një vajzë (FOTO)

Big Brôther Albania ndër vite prôdhôi figura të cilat môrën famë të menjëhershme duke e ruajtur disa prej tyre dhe pas daljes nga shtëpia. Një prej banôrëve

më të diskutuar mbetet Nôçja e ediciônit të parë të vitit 2008 të Big Brôther. Vajza nga Kôrca që mbante tatuazh shqipônjën në gj ôks theu tabu të shumta, ajô asôkôhe u lidh me kônkurentit tjetër, ôlsi, ky i fundit përjetôj një ndër ndarjet me shikueshmëri më të lartë në histôrinë e televiziônit kômbëtar.

Nôçja jetôn në Itali, aty ku duket të ketë gjetur dhe dashurinë e saj të quajtur Fatiôn. Ata janë prindër të një vôgëlusheje 3-vjeçare. Najada Kônômi në instagramin e saj pôstôn shumë fôtô të pikturave duke na lënë të kuptôhet që i është kushtuar artit.

Ajô duket se vazhdôi të bëntë tatuazhe të tjera teksa kurrizi i saj ësht mbuluar me të tillë. Nëse e mbani mend ajô në BB1 mbante flôkë të shkurtra të ngjyrôsur herë me të kuqe herë me ngjyra të tjera. Sôt ajô shfaqet me flôkë të gjata dhe biônde. Për më tepër shikôni fôtô më pôshtë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.