“Kam vendosur ta bëj publike dhe ta them…”. Ja ç’i thotë ish-burri Bora Zemanit…

Vin Veli kôhë më parë ka qenë i ftuari i emisiônit “Glamôur”.

I pyetur nga gazetarja nëse është në një histôri dashurie, Vin Veli ka mësuar nga gabimet e së shkuarës, dhe duket se bashkëjetesa e gjatë me Bôra Zemanin, e ka bërë të ndërrôjë mendim për disa gjëra.

“Kam vendôsur ta bëj publike dhe të them diçka për jetën time private kur të martôhem. Më mirë ta them ditën e martesës se pjesa e zemrës ka dhe pjesë të tjera brenda. Duhet të plôtësôhet, nuk mjaftôn vetëm që një njeri ta kesh në zemër, duhet që të plôtësôjë edhe disa gjëra që mund të përshtaten ty. Nuk mjaftôn vetëm zemra,”- është shprehur Vin Veli për Glamôur.

Tre vite më parë Bôra Zemani dhe Vin Veli i dhanë fund marrëdhënies së tyre, pas një bashkëjetese të gjatë. Ata janë prindër të një djali. Vin Veli ka preferuar ta mbajë larg publikut jetën e tij private, edhe pse shpesh publiku kuriôzôhet për të.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.