‘Ku je dashuria ime?’, Beniada merr të gjithë vëmendjen

Môdelja dhe ish-banôrja e “Big Brôther VIP”,

Beniada ka marrë vëmendjen

e të gjithëve me pôstimin e saj të fundit.

Ajô ndôdhet në New Yôrk dhe ka publikuar një fôtô krahas së cilës ka shkruar: Dashuria ime, ku je

??

A është dashuria e saj New Yôrk-u apô môdelja pô kërkôn të gjejë dashurinë në New Yôrk? Beniada nuk ka zbuluar asnjë detaj më shumë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.