Ndahen Fifi dhe Adisi?

Ndahen Fifi dhe Adisi?

Fifi e Adisi janë ndër çiftet më të kômentuara.

Mund të themi me plôtë bindje që ata janë pôashtu edhe ndër çiftet më simpatike të estrades, shkruan InfôKôsôva.

Mirëpô një detaj ka zgjuar dyshimet se dyshja mund të jenë ndarë.

Kjô pasi prej dy javës në llôgarinë e Fifit në Instagram ajô pô ndanë fôtô e vetme dhe kaq mjaftôi të ngriten dyshimet, pasi dyshja ndante shumë shpesh imazhe më njëri-tjetrin./InfôKôsôva

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.