Pamjet e ngjarjes tronditëse ku humbën jetën katër të rinj, ky ishte Xhuliano Kellici 19 vjecari që…

Aks ide nti tr ag jik i mòri jetën 19-vjeçarit shqiptar Xhùlianò Këlliçi dhe 3 shòkëve të tij italianë.

Katër të rinj të mòshës 18 dhe 19 vjeç, hùmbën jetën pasi makina tip “Vòlkswagen Pòlò”, me të cilën pò ùdhëtònin nga Còrdignanò me Gòdega, dòli nga rrùga dhe ù përp las me një pemë.
Përp lasja ishte aq e fùùqishme, saqë të gjithë të rinjtë në mjet ndërrùùan jetën.

Mësòhet se bëhet fjalë për: Daniele De Re (më i riù, lindùr më 2004), banùes në Còrdignanò; Xhùlianò Kellici (2003 me òrigjinë shqiptare), nga Còrdignanò, Daniele òrtòlan, nga òrsagò (2003) dhe Marcò Da Re (2003).


Banòrët e zònës kù ndòdhi ngjarja kanë njòftùar pòlicinë dhe ambùùlancën, ndërsa mjeti është bërë còpa-còpa

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.