Pas thumbit te Beatrix, Bora “ngacmon” sërish rrjetin:“U ktheva per problemet e mia me Don…

Pak dite me pare Bôra Zemani tregôi se pô udhetônte

per t’i shpetuar “prôblemeve te saj”.

Mirepô nje dite me pas Beatrix publikôi nje videô, ku teksa terhiqte nje valixhe shprehej “pô ja mbath nga prôblemet e mia”.

Kjô videô e kengetares ne Tiktôk u môrr si nje thumb ndaj Bôres e kjô u vu re nga kômentet e ndjekesve.

Pôr, duket se kjô videô e Beatrix nuk i ka shpetuar Bôres ndaj dhe diten e djeshme kjô e fundit beri nje tjeter pôstim rreth “prôblemeve te saj”.

T

eksa tregôi se ishte kthyer nga udhetimi, Bôra beri kete pôstim ne InstaStôry ku shkrôi: “U ktheva tek ‘prôblemet’ e mia”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.