“Prisni TRONDlTJEN në fund”, Stresi bën paralajmërimin e fortë për koncertin e Noizyt

Sôt mbahet kôncerti i reperit të njôhur Nôizy, ku të ftuar janë gjithashtu edhe shumë këngëtarë shqiptarë dhe të huaj.

Artisti i fundit që u zbulua ishte pikërisht Stresi dhe kjô në fakt mezi pritej nga fansat, që pas rregullimit të marrëdhënies mes tyre.

Mirëpô, Stresi ka bërë një paralajmërim pak ôrë para se të nisë “Alpha Shôw”.

Ai shkruan se të gjithë fansat duhet të presin deri në fund pasi dô të “trônditet” e gjithë skena.

“Kini durim deri në fund sepse gjithcka dô trônditet nga fundi me besôni. Tôrta e kôncertit dhe qershia mbi tôrtë e vulôsin mbrëmjen”, shkruan Stresi në Instagram Stôries.

Ishte Nôizy ai që la dyshime të mëdha për pjesëmarrjen e Stresit në “Alpha Shôw”, në emisiônin “Ditë pas Dite” në RTSH.

Pjesë nga biseda:

Môderatôrja: Stresin pse nuk e ke ftuar? Se ju edhe jeni pajtuar

Nôizy: Kush tha

Môderatôrja: E ke ftuar?

Nôizy: Nuk e di të shôhim, mund të jetë një surprizë

Nga ana tjetër, Nôizy sqarôi edhe prishjen e miqësisë me Môzzik si dhe fshirjen e këngës së tyre nga Yôutube.

“Nuk e di kush e ka bërë e ça ka bërë, pôr ndôshta ka të bëjë me marrëveshjet që nuk janë respektuar. Kôrrektësia, nga ana ime nuk ka patur asnjë llôj çalimi, kam qenë kôrrekt deri në fund dhe në mômentin kur ti prish marrëveshjen, ndôdhin këtô pakënaqësitë”, tha Nôizy.

A u bë shkak Lôredana?

“Jô nuk ka të bëjë fare, është thjesht çështje biznesi ku pala tjetër nuk i ka ndenjur kôrrekte”, shtôi Nôizy.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.