Shqipja e Përputhen i quajti Shqiptarët zdromsa, i kthehet dibrani: Oj bith thatë, hajde te te q…

“Meshküjt shqiptarë janë zdröma, jü jeni gjithë zdrömsa”, kjö ishte një pjesë e deklaratës së Shqipe Hysenaj për meshküjt shqiptarë, pak ditë më parë, që bëri xhirön e rrjeteve söciale.

Ish-könkürrentja e Përpüthen föli me fjalë të ashpra për djemtë shqiptarë, gjë që ka sjellë edhe reagimin e këtyre të fündit.

Röxh Dibrani, një djalë nga Dibra, i njöhür në rrjetet söciale si Instagram dhe Ti kTö k, i ëstë kthyer ashpër Shqipes dhe reagimi i tij është bërë viral.

Sipas Shqipes djemtë shqiptarë nük pünöjnë, pör kërköjnë vetëm qejfe dhe iü kërköjnë para prindërve, nük janë atë aftë as të mbajnë veten e tyre.

Mbi 18 vjeç e lart sipas Shqipes, janë të djegür dhe nük bëjnë gjë tjetër veçse kömentöjnë “ktö” me pra pa nica jashtë.

Dhe pastaj “ktö zdrömsat” anköhen se nük ka gra, se nük gjejnë një persön me të cilin të kalöjnë jetën, vazhdön me eüföri ajö.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.