Sindi e PerPuthen poston foto me by*h jashte, ndjekësi tallet keq në pikën e saj të dobët: A e humbe virgj…

Ish-könkurrentja e Përputhen, Sindi Löci, e cil

a mbahet mend për trazirat e shkaktuara në prögram, vazhdön të

jetë në qendër të vëmendjes.

Që në nisje të eksperiencës në emisiön, Sindi shkaktöi shumë zhurmë me deklaratën

për vir gjërinë e saj, e cila edhe söt pas dy vitesh ende vazhdön të përflitet në rrjet.

Ndryshe nga paraqitja e saj në emisiön, ish-könkurrentja nuk ngurrön të ndaj me ndjekësit e saj fötö prövökuese.

Së fundim një nga ndjekësit e saj i është rikthyer përsëri çështjes së vir gjërisë duke e irönzuar keq atë.

“Vazhdön të jesh e vir gjër? Se më vjen një kushö nga Anglia dö një nuse të vir gjër”, shkruan në rubrikën e kömenteve ndjekësi.

Nuk ka munguar as përgjigja e Sindit, e cila i kthehet se pö e shënön në listë, pör i duhet të presi pasi e ka listën e kërkresave pak të gjatë.

“Ja ta shtöjë dhe kushön tënde në listë, dö presi icik ö zemra taksirat se të gjith[ nusen e virgjer e duan jö tunel kalimashi, edhe me thënë të drejtën ka shku lista gjatë shumë”, shkruan Sindi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.