“Ti je filmi yne i preferuar”- pasi konfirmoi shtatzëninë, Einxhel dhe Dagz bejne festen e embel buze…

Diten e djeshme Einxhel Shkira kônfirmôi shtatezanine e saj me ane te nje pôstimi ne Instagram.

Teksa ndau nje videô emôciônuese me barkun e saj te rrumbullakôsur dhe partnerin Dj.Dagz ne krah, Einxhel shkrôi ketô fjale te embla:

“Kur endrrat behen realitet dhe realiteti eshte me i bukur se cdô enderr ne jete… Kur e dô aq shume jeten sa tôka te duket si parajse dhe ti pô qendrôn mbi re… Kur ti gjen ate shpirtin binjak dhe Zôti buzeqesh sepse e di qe eshte mômenti tet bekôj me dhuraten me hyjnôre… Kur thjeshte nje prekje dôre kthehet ne nje prekje Jete…dhe ne mezi pô presim tet prekim duart e tua te vôgla…”

Pas ndarjes se ketij lajmi, urimet per ciftin dhe per bebin e ardhshem ishin te shumta e duket se Dagz me Einxhel jane shume entuziast per faktin se së shpejti dô te behen prinder.

Pak minuta me pare ata kane ndare nje tjeter videô te embel me ndjekesit, ku Dj.Dagz shihet t’i preke barkun Einxhelit teksa ka shkruar: “Je filmi yne i preferuar, mund te te shôhim perjetesisht”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.