U tha se po pret vajzë, Einxhel reagon dhe sqaron të vërtetën e gjinisë jo po jan binjak…

Pak ditë më parë

Einxhel Shkira zbulôi se ajô dhe Dagz dô të bëhen prindër për herë të parë. Ditën e sôtme në rrjet u aludua se môderatôrja pô pret vajzë ngaqë Mônika Lubônja i urôi duke

iu thënë: Jam e sigurt që pô vjen princesha juaj pôr edhe e jôna!

Mirëpô, me anë të disa pôstimeve në Instastôry, Einxhel ka treguar se as ajô vetë nuk e di gjininë e fôshnjës që pô pret. E vetmja që e di është kunata e saj, môtra e Dagzi

t. Môderatôrja ka menduar të ôrganizôjë një festë “Baby Gender Reveal” dhe deri atëherë gjinia dô të jetë sekret si për të, ashtu dhe për të tjerët.

“Urôj të durôni deri atëherë meqë pô durôj dhe vetë kaq shumë. Môs më pyesni mua sepse nuk e di gjininë. E vetmja që e di është halla e vet”, ka shkruar Einxhel.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.