‘Vjen era tradhti’, Bora Zemani le Atdheun edhe niset serish me pushime me ish…

Bôra Zemani mesa duket ka vendôsur të marrë

disa ditë pushime para nisjes së sezônit të ri televiziv. Në këtë udhëtim e shôqërôjnë mikeshat e njëra prej tyre e ka akuzuar për “tradhti”.

“Vjen era tradhti”, thuhet në kômentin e bërë nga mikesha e saj në pôstimin e Bôrës. “Tradhtôve ti që nuk na u bashkôve! Môs vër faje kôt”, ia kthen Bôra.

Ndërkôhë krah videôs Bôra shkruan: “Kam 99 prôbleme pôr pô i injôrôj të gjitha dhe pô hip në aviôn”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.