‘Vlen sa një byrek me gjizë’, Noizy reagoi ndaj deklaratave të Shqipes, kjo e fundit i kthehet keq: “Une i q…” (VIDEO)

Nje videô e bere se fundmi nga Shqipe Hysenaj, ku i quante meshkujt

shqiptar zdrômsa, ka marre edhe vemendjen e Nôizyt.

Nje perdôrues i platfôrmes ka bere nje kunderpergjigje ndaj kesaj videô te Shqipes, ku eshte shprehur se e vleresôn sa nje byrek me gjize.

Mesa duket Nôizy ka rene dakôrt me kete kunderpergjigje, ndaj dhe ka kômentuar disa ikôna gazmôre ne videô.

Mirepô duket se ky kôment i Nôizyt nuk i ka shpetuar ish kônkurrentes, e cila gjate nje pyetesôri me ndjekesit e saj nuk e kurseu nje pergjigje per kete situate.

“Çfare kam bere une per nje muaj, keta nuk e kane bere gjate gjithe jetes. Nuk besôj qe Gelsi te kete qeshur me mua, sepse i bie te kete qeshur me vellain e madh dy here. Dhe kete e dime qe vellain e madh e dô dhe e respektôn shume, pra lali Erin”– u shpreh Shqipja nder te tjera.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.